wahoo400.1666864725.png

FINN DIN NESTE SYKKELRULLE FRA WAHOO

14.12.2022

Finn din neste sykkelrulle fra WAHOO FITNESS! Vi hjelper deg med valget mellom KICKR V6, KICKR CORE eller KICKR SNAP.

KICKR V6

 

WAHOO_KICKR_V6_2.png

Den nye Wahoo Kickr V6! Innendørssykling har nå blitt enda bedre. Wahoo har bygget videre på Kickr suksessen og har utviklet V6 med flere endringer som ikke er så synlig, men som man vil merke godt. Kickr V6 kommer nå med Wifi, som betyr enda enklere tilkobling mot dine nettverk og helt autmoatiske firmware oppdateringer. Dette betyr at du kan bruke all din tid på det som er viktig, nemlig treningen!


Med nye Kickr V6 kommer det ERG Easy Ramp som vil si at dersom du blir avbrutt i en intervall eller må hoppe av for en periode, vil ERG-rampingen returnere deg til kraftmålet ditt i løpet av 10 sekunder når du gjennopptar treningsøkten. På denne måten kan du lettere komme deg tilbake til økten og enklere oppnå målene dine. 

Maksimal kraft: 2200 watt | Nøyaktighet: +/- 1% | Min/maks helling: -10%/+20%

 

KJØP

KICKR CORE

 

WAHOO_KICKR_CORE.png

 

Den essensielle innendørstreneren! Kickr Core er bygd for å leve opp til sin legendariske navnebror, og leverer en realistisk og stille innendørs sykkeltur.

Rullen er designet for de tøffeste syklistene, og er laget for å tåle de mest intense treningsøktene dine, watt for watt - sesong etter sesong. Kickr Core leverer en realistisk, nøyaktig og stille innendørs treningsopplevelse ved å bruke den kjente svinghjulsteknologien, avanserte algoritmer og integrerte frekvensmålere som stammer fra den ikoniske Kickr smarttreneren. Fleksibelt og enkelt oppsett, rullen er kompatibel med 8, 9, 10 og 11 hastighetskassetter

Kickr Core støtter opp til tre Bluetooth-tilkoblinger samtidig for en problemfri treningsopplevelse.

Maksimal kraft: 1800 watt | Nøyaktighet: +/-2% | Maks helling: +16% 

 

KJØP

KICKR SNAP

 

WAHOO_KICKR_SNAP.jpg

Den praktiske, brukervennlige KICKR SNAP er den perfekte følgesvennen for en nybegynner eller en helgekriger.

Med den legendariske KICKR svinghjulsteknologien, i et lett tilgjengelig hjul-på-design, gir KICKR SNAP den samme motstanden og realistiske kjørefølelsen du opplever når du sykler utendørs. Bruk smarttelefonen, nettbrettet, datamaskinen eller GPS-enheten til å kontrollere motstanden og få en pålitelig effektmåling slik at du kan overvåke og justere intensiteten din.

Maksimal kraft: 1500 watt | Nøyaktighet: +/-3% | Maks helling: +12% 

 

KJØP

SÅ HVILKEN SKAL DU VELGE? 

KICKR V6

WAHOO_KICKR_V6_2.png

Er du ute etter den råeste rullen fra Wahoo, går du får Wahoo Kickr V5. En optimal rulle med svært nøyaktig presisjon.

Er du opptatt av at rullen skal være driftssikker? Da er Wahoo Kickr V5 alternativet for deg! Nøyaktighet er stikkordet for sykkelrullen, og den kan enkelt kobles opp mot tredjepartsapper. Dette er sykkelrullen for deg som trener mye, konkurrerer og er opptatt av å ha det beste på markedet.

Maksimal kraft: 2200 watt | Nøyaktighet: +/-1% | Min/maks helling: -10%/+20%

KJØP

KICKR CORE

WAHOO_KICKR_CORE.png

Wahoo Kickr Core er lillebroren til Wahoo Kickr V5 og passer ypperlig for deg som er ute etter en solid og god sykkelrulle.

Hovedforskjellen fra storebroren V5 er presisjonen. maks stigning og watt. Er du en syklist som sykler mye, trener og liker å utfordre deg selv er dette sykkelrullen for deg. Wahoo Kickr Core gir deg mye valuta for pengene og du får en topp rulle til en rimeligere penge.

Maksimal kraft: 1800 watt | Nøyaktighet: +/-2% | Maks helling: +16%

KJØP

KICKR SNAP

WAHOO_KICKR_SNAP_2.jpg

Wahoo Kickr Snap er for deg som ønsker å prøve sykkelrulle og ikke ønsker å bruke altfor mye penger på det.

I motsetning til V5 og Core, får du her en hjulmontert sykkelrulle.Enkel i bruk og kan kobles opp mot tredjepartsapper som Zwift. Vi tørr og påstå at dette er den ypperste rullen innenfor hjulmonterte sykkelruller og er for deg som ønsker å begi deg ut på innesyklingen og fortsette utviklingen der.

Maksimal kraft: 1500 watt | Nøyaktighet: +/-3% | Maks helling: +12% 

KJØP

TILBEHØR:

Ønsker du å bokstavelig talt ta innendørsøkta til et høyere nivå er KICKR Climb klatresimulator den perfekte partneren. Få motbakken som du ville gjort ved sykling utendørs! Når du puster og peser deg gjennom økta og varmeproduksjonen er komt god i gang sørger KICKR Headwind sine tilpassede luftstrømmer at du holder ønsket temperatur. Bruker du tredjepartsapplikasjoner som WAHOO SYSTM eller Zwift, er Indoor Desk det ideelle skrivebordet med sitt innebygde nettbrett- og smarttelefonstativ, som du også kan bruke som stativ under syklingen. Et absolutt MÅ-HA er KICKR Rullematte som både beskytter gulvet og har støyisolerende egenskaper (så slipper du å vekke hele huset under sykkeløkta, tidlig en lørdags morgen). 

 

HELE UTVALGET WAHOO