INFORMASJON

OM OSS

Sykkelkomponenter AS er en frittstående nettbutikk lokalisert i Norge for alle sykkelinteresserte. Vi tilbyr et bredt vareutvalg med alt du trenger til sykkelsporten, enten du er mosjonist, aktiv utøver eller supporter. 

Selskapet Sykkelkomponenter.no ble stiftet i 2007, og er i dag en av de største spesialbutikkene på nett innenfor sykkel i Norge. Våre medarbeidere er svært engasjert i sykkelsport, og er eksperter på sykkeldeler og tilbehør. Vi er opptatt av å holde oss oppdatert på nyheter innenfor sykling, slik at vi hele tiden kan tilby kundene våre de beste og nyeste produktene. 

ÅRETS NISJEBUTIKK OG ÅRETS SPORT VIA PRISJAKT.NO

I desember 2020 vant vi Prisjakts priser "Årets nisjebutikk" og "Årets sport". Dette er priser vi er svært stole av og kommer til å bygge videre på. 

årets nis.jpg

årets sport.jpg

VÅRT MÅL ER AT KUNDENE ALLTID HAR EN GOD KJØPSOPPLEVELSE

Et viktig mål for oss er at kundene våre skal oppleve en hyggelig og trygg handel, hvor vi tilbyr: 

  • Stort vareutvalg med alt du trenger for en god sykkelopplevelse. Savner du noe i vårt sortiment må du ikke nøle med å ta kontakt, så er det mulig vi kan skaffe det til deg.
  • God kvalitet til lav pris. Alle produktene vi fører er fra kjente merkevarer, samtidig som vi holder øynene åpne for nye, spennende og innovative produsenter. 
  • Svært god kundeservice. Våre dyktige og imøtekommende medarbeidere, Aleksander og Martin, har god fagkunnskap om produktene, og hjelper deg gjerne med å finne riktig vare.
  • Rask levering. Med et stort utvalg varer på lager går det kort tid fra du bestiller til ordren er pakket og klar. Dersom du bestiller lagerførte varer før kl.15 i hverdagene, sender vi pakken samme dag. 
  • 365 dagers returrett* (Se vilkår her)

 

Hold deg oppdatert på spennende nyheter og gode tilbud ved å melde deg inn i vår kundeklubb, og følg oss gjerne på Instagram, Facebook, YouTube eller LinkedIn. 

 

Sykkelkomponenter AS har foretaksnr: 930 983 160

20211006_152936634_iOS kopi.jpg