SYKKELSKO FOR VINTEREN

22.01.2023

Sykkelsesongen er ikke over for i år. Du kan fortsette syklingen i vinter med det riktige utstyret!

Piggdekkene får deg trygt fra A til B, sykkellys og refleksklær gjør deg synlig, mens gode sykkelsko holder deg varm på turen - enten det er trening, tur eller pendling. Vi har utstyret du trenger!

 

 Før du velger sko, tenk gjennom følgende:
 1. Hvordan temperatur er det som regel der du bor i vinterhalvåret?
 2. Hvordan er været?
 3. Hvordan sokker pleier du å bruke? Ved valg av størrelse er dette lurt å ta i betraktning

Merk: Komforttemperaturer på skoene kan varierer fra person til person, og er dermed ikke satt.


Vi har lagerført sykkelsko fra Lake, Shimano, 45NRTH, Fizik og Giro.

giro-blaze-mtb-shoe-lifestyle-details.jpg

giro-logo.1640005640.png

 

giro_blaze.png

GIRO BLAZE

Giro's nye sykkelsko til vinter. Ikke bare ser de rålekre ut, men de er også proppet av mange kvaliteter for kaldere dager.

Disse vinterskoene er av moderne teknisk materiale og er designet for å redusere klumping av materiale. Skoen sørger for eksepsjonell varme og værbestandighet under forhold ned til -10°C. Hjertet av skoen er en fukttransporterende terrengsykkelsko som er fullisolert med et kanalisert Pimaloft syntetisk skotrekk med 10.000 W/P + 10.000 GM2 vind- og vanntettytelse, pluss en varmereflekterende innersåle og beskyttende forsterkninger i viktige slitesoner.

Resultatet? En varm, tørr komfort med detaljer som inspirerer deg til å tråkke gjennom de tøffeste vinterforholdene.

Sesong: høst/vår og vinter
Komforttemperatur: ned til -10°C

LES MER

fizik_logo.png

fizik_artica_x5.jpg

FIZIK ARTICA X5

Vinterskoen som gir deg varme, komfort, beskyttelse og ytelse selv på de kaldeste og våteste dagene.

100% vanntette, har avanserte termiske isolasjonsegenskaper og en svært god passform. Stiv yttersåle og lav vekt. Med Artica X5 sitt hurtisnøringssytem strammer og tilpasser man skoen raskt og komfortabelt. 

Microtex reinforced shell yttermateriale gir strukturert støtte og beskyttelse, mens den pustende membranen sørger for at føttene dine får maksimal ventilasjon slik at føttene dine holder seg varm, men ikke for varm. Yttersålen er av karbonforsterket nylon som er tøff, stiv og som støtter opp nok til å sikre god kraftoverføring og beskyttelse.

Sesong: høst/vår og vinter
Komforttemperatur: -1 til +10°C

LES MER

 

fizik_terra_artica_x2.jpg

FIZIK TERRA ARTICA X2

Den perfekte vinterskoen med SPD-feste!

En allmountain sko med vanntett, pustende og isolert kontruksjon. Designet for å holde føttene dine tørr, varm og komfortabel under vinterforholdene. eVent membranen sørger for at snø og sludd ikke er noen utfordring for Artica X2. BOA snøringen sikrer rask og behagelig justering av passform, mens glidelåsmansjetten sørger for at vann, snø og gjørme holder seg ute.

Innsiden av skoene er av fleecefôr som gir føttene dine komfort når temperaturen synker. Vibram Megagrip gummiundersålen sikrer godt grep unsett forhold og underlag. Yttersålen X2 er konstruert for å gi optimal balanse mellom effektivitet ved kraftoverføring og fleksibilitet. Den har også utvidet spor til cleats som gir deg større fleksibilitet for å velge plassering av cleatsene.

Sesong: vinter

LES MER

shimano_logo.png

shimano_MW702.png

SHIMANO MW702

Vanntett, godt isolert, robuste og komfortable vintersko fra Shimano.

Skoene er oppbygd av Gore-Tex med isolert comfort innerfôr og en fleecefôret innersåle for ekstra isolasjon og varmetetthet slik at dine føtter får maksimal komfort og holder seg tøtt og varm. Skoene har en integrert "flapp" som festes med borrelås og som ligger som et skjold over BOA L6 strammesystemet - dette for at ikke snø og slaps kan trenge inn. Dette, i kombinasjon med den høye ankelen i neopren har Shimano her sikret dine føtte optimal beskyttelse. Yttersåle konsturert med høy ytelses Michelin gummiblanding for å opprettholde grep og slitestyrke.

Mellomsåle av typen Torbal som tillater mer flex i hæl-partiet til skoen. Dette gir deg en mer naturlig flyt i tråkkene og bevegelsene når kjøringen blir teknisk, samtidig som det gir ekstra komfort når man er av sykkelen. Reflekterende detaljer rundt hele skoen som sikrer 360 graders synlighet.

Sesong: vinter

LES MER

shimano_MW501.jpg

 

SHIMANO MW501

MW501 er konstruert med Dryshield membran og fleece foring som sørger for at føttene holdes varme og komfortable i regn, snø, vind og kulde. Innersålen har også en fleece foring for å gi ytterligere isolering.

Med klaff som gå over selve snøringen kombinert med ankelparti i neopren holder du enkelt ute vann og skitt. Snøringen er rask og enkel å justere til ønsket passform og ypperlig komfort. 

LES MER

LAKE_LOGO.png

LAKE_MXZ_304_WIDE.jpg

LAKE MXZ 304 WIDE

Med bredere og høyere tåboks en Lake's tradisjonelle lester, sikrer Lake MXZ 304 Wide ordentlig blodomløp, selv når du bruker tykke sokker!

BOA's nye M4-spenne er perfekt for is, gjørme og andre utfordrende forhold - justeres enkelt med hanskene på. Den kombinerer holdbarhet og lukkekraft for å stå i mot sterke krefter og støt, helt uten å gå på kompromiss med passform. Skoen er i skinn og har justerbare stropper som hindrer snø og skitt i å feste seg øverst i skoen. 100% fõret med Outlast temperaturregulerende materiale som siker jevn temperatur og hindrer svette i å lede kulde inn i skoens kjerne. Skoen har 200 gram Thinsulate isolering fra tå til hæl som gir en behagelig sko som ikke absorberer vann, men fremdeles pister slik at fukt ikke samler seg i skoen.

Yttesåle av Vibram Mountain V som er en stiv, men komfortabel såle med godt fotfeste.

Sesong: Vinter/høst
Komforttemperatur: fra +7 til -14°C

LES MER

45NRTH_LOGO.png

 

 

45NRTH_WOLVHAMMER.jpeg

45NRTH WÖLVHAMMER

Blant de varmeste skoene på markedet - den ultimate sykkelskoen for vintersykling!

Sykkelskoene har en enestående isolasjon med sine 200 g PrimaLoft og AeroGel i sålen sørger for at du holder deg varm på undersiden også. Skoene er vanntette, men har en pustende membran. Innerskoen er uttagbar, slik at du enkelt kan tørke denne dersom du skulle bli svett. Med gjennomgående BOA låsing får du også en optimal stramming av skoene som sørger for stødighet på pedalene. Skoene kan brukes med både SPD og plattformpedaler.

Dersom du måtte gå av sykkelen, sørger Vibram sålen for at du har et godt grep.

Sesong: vinter

LES MER

45NRTH_RAGNAROK.png

45NRTH RAGNARÖK

Skoen som er designet for kalde og våte forhold!

Ragnarök er vannavstøtende og regulerer fuktnivået for å gi deg best mulig komfort om vinteren. Skoen har en antiskli gummi med mikroskopiske glassfibre for å sikre et ekstra godt grep, noe som øker friskjonen på glatte overflater som is, vått treverk og andre glatte overflater. Skoene har BOA snøring, noe som gjør at man kan stramme de optimalt.

Med dens høye neopren ankel, sørger man for å ikke få skitt og vann oppi skoen. 

Skoene har 2-bolts standard SPD feste noe som gjør at skoen er kompatibel med alle terrengsykkepedaler.

Sesong: Høst og vinter

LES MER

Har du spørsmål?

Du er velkommen til å ta kontakt med kundeservice som hjelper deg på veien mot de rette sykkelskoene for vintersesongen. 

Kundeservice