Wahoo_KICKRv6_WFBKTR122_DRIVETRAIN_02638kopi.1666769053.jpg

Rulleguide 2022/2023

27.10.2022

Vi hjelper deg å velge riktig sykkelrulle

wahoo400.1666864725.png

 

Wahoo_KICKRv6_WFBKTR122_RearLow_WiFikopi.1666770646.jpg

Wahoo Kickr V6

Den nye Wahoo Kickr V6! Innendørssykling har nå blitt enda bedre. Wahoo har bygget videre på Kickr suksessen og har utviklet V6 med flere endringer som ikke er så synlig, men som man vil merke godt. Kickr V6 kommer nå med Wifi, som betyr enda enklere tilkobling mot dine nettverk og helt autmoatiske firmware oppdateringer. Dette betyr at du kan bruke all din tid på det som er viktig, nemlig treningen!


Med nye Kickr V6 kommer det ERG Easy Ramp som vil si at dersom du blir avbrutt i en intervall eller må hoppe av for en periode, vil ERG-rampingen returnere deg til kraftmålet ditt i løpet av 10 sekunder når du gjennopptar treningsøkten. På denne måten kan du lettere komme deg tilbake til økten og enklere oppnå målene dine. 

LES MER

 

8610ab03-0702-49f1-81c9-4e68a5b2ab80.1666770738 (1).png

Wahoo Kickr Core

Den essensielle innendørstreneren! Kickr Core er bygd for å leve opp til sin legendariske navnebror, og leverer en realistisk og stille innendørs sykkeltur. Rullen er designet for de tøffeste syklistene, og er laget for å tåle de mest intense treningsøktene dine, watt for watt - sesong etter sesong. Kickr Core leverer en realistisk, nøyaktig og stille innendørs treningsopplevelse ved å bruke den kjente svinghjulsteknologien, avanserte algoritmer og integrerte frekvensmålere som stammer fra den ikoniske Kickr smarttreneren. Fleksibelt og enkelt oppsett, rullen er kompatibel med 8, 9, 10 og 11 hastighetskassetter

Kickr Core støtte opp til tre bluetooth-tilkoblinger samtidig for en problemfri treningsopplevelse. 

LES MER

 

kickrsnap.1666770747.png

Wahoo Kickr Snap

Den praktiske, brukervennlige KICKR SNAP er den perfekte følgesvennen for en nybegynner eller en helgekriger. Med den legendariske KICKR svinghjulsteknologien, i et lett tilgjengelig hjul-på-design, gir KICKR SNAP den samme motstanden og realistiske kjørefølelsen du opplever når du sykler utendørs. Bruk smarttelefonen, nettbrettet, datamaskinen eller GPS-enheten til å kontrollere motstanden og få en pålitelig effektmåling slik at du kan overvåke og justere intensiteten din. 

LES MER

Wahoo_KICKRBIKEv2_WFBIKE3_Rightside34RearLow_PigtailUpdated_PNG.1666771358.png

Wahoo Kickr Bike V2

Et svært godt alternativ til sykkelrulle og er det perfekte valget for deg som ønsker å sykle med økt realisme. Wahoo Bike V2 er en oppgradert versjon fra sin forgjenger med Direct Connect og Wifi-tilkobling som betyr enklere tilkobling mot dine nettverk og automatiske firmware oppdateringer. I tillegg har Bike V2 ERG Easy Ramp som vil sørger for at du kommer deg kjapt til kraftmålet ditt ved en avbrytelse av f.eks en intervalløkt eller fordi du måtte hoppe av økten. Bike V2 har en robust konstruksjon, og er svært stillegående.

God presisjon, flere justeringspunkter som sikrer god ergonomi, presisjon, kraft og ytelse. Wahoo Kickr Bike V2 må bare oppleves!

LES MER

tacx400.1666864780.png

 

NEO-2T_HR_1000kopi.1666771894.png

Tacx Neo 2T

Med forbedret design og oppdaterte komponenter gir NEO 2T Smart-rullen deg en mer realistisk opplevelse, analyse av pedaltråkk og mye mer. Med nydesignede magneter som sørger for at de interne luftforskyningene og vibrasjonene reduseres, blir dette en svært stillegående sykkelrulle. NEO 2T reagerer umiddelbart på endringer i hastighet eller stigningsgrad, gjør det mulig å bevege seg til høyre og venstre og følger kroppens naturlige bevegelser. 

I tillegg har sykkelrullen en dynamisk treghet, som kontrollerer massetreghet og kompenserer for vekt, hastighet og helningsvinkel for å gi deg en mer realistisk sykkelturfølelse. Sammen med Tacx-programvaren eller Zwift-appen kan man få rullen til å vibrere og stimulere følelsen av å sykle på forskjellige veier som f.eks. brostein eller grus. 

LES MER

 

 

tacxfluxs.1666771840.png

Tacx Flux S

Om du ser etter en direktedrevet smartrulle, kan denne rullen være noe for deg. Hold oversikten over ytelse og fremgang med pålitelige og konsekvente målinger. Kraft, hastighet og pedalfrekvens måles med en nøyaktighet <3%. Sykkelrullens velbalanserte utforming siker maksimal stabilitet under de mest eksplosive spurtene på opptil 1500 watt. Flux S leverer en stigningsprosent på opptil 10%. Denne direktedrevne rullen er utformet for å få vibrasjons- og støynivået ned til det absolutte minium, noe som gir en av de mest stillegående sykkelrullene med svinghjul som er tilgjengelig.

Flux S rullen kommuniserer via Bluetooth og ANT+ og er kompatibel med en rekke programvarer. Rullen kan også brukes i frittsående modus. 

LES MER

 

 

Flux2-Smart_HR_1001kopi.1666771951.png

Tacx Flux 2

Denne smarte sykkelrullen har alt du trenger for en effektiv treningsøkt innendørs! Flux 2 gir bedre sykkelturfølelse med nøyaktige og pålitelige målinger. Kraft, hastighet og pedalfrekvens måles med en nøyaktighet <2,5%. Den velbalanserte utformingen av FLUX 2 sikrer maksimal stabilitet, selv under de mest eksplosive spurtene på opp til 2000 watt. Sykkelrullen leverer en stigningsprosent på opptil 16%. Denne direktedrevne rullen er utformet for å få vibrasjons- og støynivået ned til det absolutte minimum, noe som gjør at Flux 2 er av de mest stillegående sykkelrullene med svinghjul som er tilgjengelig. 

Rullen leveres med ekstra akseladaptere, noe som forbedrer akselkompatibiliteten betraktelig. Kompatibel med aksler på 142x12mm og 148x12mm - rett ut av esken. 

LES MER

 

tacxboostkopi.1666772010.png

Tacx Boost

Enkel, rimelig og stillegående - der har vi Tacx Boost. Boost sørger for et enkelt oppsett og med kun to enkle klikk blir du klar til å sette i gang. Dette er en liten sykkelrulle som sikrer en stabil tur. 

Man trenger ikke ekstern strømtilførsel for å bruke rullen, takket være en kraftig magnetbrems kan man ta i bruk motstand direkte, eller redusere den. Motstanden kan kontrolleres på ti nivåer og opptil 1050 watt med en enkel spak på styret. Den lukkede motstandenheten reduserer støy og gir jevnere sykling. 

LES MER

 

tacxflowkopi.1666772018.jpg

Tacx Flow

Hvis du ønsker trening året rundt og en fullstendig interaktiv innendørs sykkelopplevelse har Tacx Flow alt du trenger. Wheel-on designet gjør den enkel å sette opp og oppbevare. Sykkelrullen er designet for å gi pålitelige, nøyaktige og konsekvente målinger av hastighet, kraft og pedalfrekvens, og leverer en stigningsgrad på opptil 6%. Med et nesten lydløst svinghjul lar rullen deg sykle uten å forstyrre andre. 

Sykkelrullen er kompatibel med en rekke populære treningsapper. 

LES MER

 

tacxneobikeplus.png

Tacx Neo Bike Plus

Få en enestående sykkelopplevelse med Tacx Neo Bike Plus! En revolusjonerende smartsykkel så gjør at du kan trene slik du ønsker. Stillegående, avansert og nøyaktig, og gjør det hele svært realistisk og morsomt å sykle innendørs. Sammen med Zwift-appen eller Tacx-programvaren kan man få rullen til å vibrere og simulere følelsen av å sykle på forskjellige veier, som for eksempel brostein eller grus. Når du sykler etterligner rullen til og med følelsen av at kjedet hopper over i et annet gir. Når enheten er tilkoblet ekstern strømkilde, simulerer den en sykkeltur i nedoverbakke helt nøyaktig. 

NEO Bike Plus analyserer pedaltråkkingsteknikken din og hjelper deg med å utvikle et mer effektivt pedaltråkk. Hold oversikt over ytelse og fremgang med pålitelige og konsekvente målinger, hvor målingene består av blant annet kraft, hastighet og pedalfrekvens, med en nøyaktighet innenfor 1%. NEO Bike Plus har en skjerm på 4,5" og USB-ladere slik at du kan lade enhetene dine. De innebygde interaktive viftene kontrolleres automatisk av kraften og pulsen din. 

LES MER

elitelogo.1666774447.jpg

00397_Elite_Elite_Suito_Smart_Direct_Drive_Interak_11.1666774513.jpg

Elite Suito-T

Elites siste store innovasjon innen sykkelruller. Kraftig, solig og stille, en sykkelrulle designet for å tilby deg en enkel, realistisk og nøyaktig sykkeltreningsopplevelse. Med denne robuste stålkonstruksjonen sikrer Suito-T holdbarhet og stabilitet selv under intense spurter. Dette er Elites første hjemmetrener som kommer ferdigmontert ut av esken og det eneste du trenger er en kassett. Gjennom et raskt og enkelt Plug&Play-oppsett er Suito-T klar for bruk på under fem minutter. Enklere får man det ikke!

Suito simulerer bakker opptil 15% med en effektmåling på +/- 2,5% nøyaktighet og med motstand på mer enn 1900 watt ved hastighet på 40 km/t er Suito definitivt en av de kraftigste hjemmetrenerne som er tilgjenglig. 

LES MER

 

main_product_image_0171010_Direto-XR_open_1000.1666774966.png

Elite Direto XR

Direto XR er Elites største utvikling av Direto-rullene med integrert effektmåler. Denne sykkelrullen er ideell for å nå det høyeste ytelsesnivået og trene i en totalt oppslukende hjemmetreningsopplevelse. På samme måte som Suito, hjelper Direto XR deg å trene på sykkelen på den enkleste og raskeste måten med Plug&Play-oppsettet. Sykkelrullen inkluderer en forhåndsinstallert kassett og kommer ferdig montert. 

Direto XR er en av markedets mest stillegående sykkelrulle. Med integrert effektmåler sikrer OTS (Optical Torque Sensor) størst datanøyaktighet mens du trener. Effektmåleren måler effekt med +/- 1,5% nøyaktighet.

LES MER

 

 

main_product_image_0192001_Tuo_1000.1666775027 (1).png

Elite Tuo

Tuo er en interaktiv sykkelrulle med automatisk motstandsjustering og er en pålitelig teknologisk følgesvenn skapt for å passe sømløst inn i alle deler av huset og samtidig ta treningene til neste nivå. Tuo har en sammenleggbar ramme og kan dermed settes opp øyeblikkelig og når som helst, i tillegg til at den er lett og enkel å transportere. Tuo er ikke bare veldig kompakt og nydelig å se på, den er også stille. Rullen hvor sykkelhjulet hviler på er laget i Elastogel-materiale og er testet av Elite til å begrense friksjonsstøy med 50% og reduserer dekkslitasje mens du trener med ytterligere 20%. 

Tuo er kompatibel med hjul fra 26"-29" og inneholder alle nødvendige adaptere for å installere sykler mellom QR til 12x148 aksling - med dette er Tuo en av Elites mest kompatible sykkelruller. 

LES MER

 

main_product_image_QUBO-POWER-SMART-B_white-frame_1000x1000.1666857919.png

Elite Qubo Power Mag

Møtepunktet mellom trening og morro - her har vi Qubo. Den ideelle sykkelrullen for en komplett tradisjonell treningsøkt som sikter mot nettsykkelsamfunnet takket være sin smarte teknologi. Dataoverføring skjer via ANT+ og Bluetooth og treningsøkter administreres via My E-training-appen. Qubo kan også brukes med andre innendørs sykkelplattformer som Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap mm. 

Den røde rullen hvor hjulet hviler på er laget i Estogel som reduserer støyen fra dekkfriksjonen med 50% og dekkforbruket med 20%. Rullen påvirkes av syklistens kroppsvekt basert på pedalmekanismer på veien. Det er ikke enheten som justerer dekket, det er dekket som ideelt sett skal plassere seg på motstandsenheten.  

LES MER

 

elitearion.1666858110.png

Elite Arion Mag

Enkle, men effektive treningsøkter får du med Elite Arion Mag balanserulle. Dette er en moderne og effektiv rulle som optimaliserer treningsøktene dine med tre nivåer av integrert magnetisk motstand. Arion Mag er kompatibel med både road- og terrengsykkelhjul. Lett og enkel å transportere, balanserullen er sammenleggbar med en enkel bevegelse og reduserer størrelsen med 50% når den ikke er i bruk. 

LES MER

Vanlige spørsmål

1. Hvilke sykkelruller kan jeg koble til Zwift?

Du kan i realiteten alltid sykle på Zwift så lenge du har en sykkel, det eneste du trenger er kadens- og fartsmåler eller wattmåler. 


2. Hva er forskjellen på direktemontert rulle og bakhjulsmontert rulle?

Ved direktemontert rulle kobler man sykkelens drivverk på rullens kassett. Bakhjulsmontert rulle kobler man enkelt bakhjulet på sykkelen til rullen ved egen hurtigkobling. 

 

3. Trenger man noe ekstrautstyr for at rullen skal funke optimalt?

Nei, rullen fungerer optimalt uten noe ekstrautstyr. Det kan likevel være greit å ha rullematte for å hindre slitasje på gulv og vibrasjoner/støy fra rullen. I tillegg liker gjerne noen å ha vifte, klatrer, sykkeldisk, nettbrettholdere, svettebånd eller håndkle med mer. Du kan se alt tilleggsutstyret her.  

 

 

 

 

20190924_Hero_FIT_2695_CMYKkopi.1666858604.jpg