![Maurten Gel 100](/storage/AD541868E6DB1C9278B6C119552C2004A39CA611CACE7E56DD1EACB86D2066A9/4eb452efc3c8436fbdfc86d57fa7e230/420-420-0-jpg.Jpeg/media/7f8d75148c484697b1507c835b217130/72741_Maurten_Maurten_Gel_100_1.jpeg)
![maurten.png](/storage/F84E11664904FAA4E5B18271EA65C20B24D7E5B21E87B078A0A3EBA8E4E77EB6/fac4c085bf964683ac4d0a8f68f710f6/40-32-0-png.Png/media/654b7acf8d2e4421b04769c2af69ab78/maurten.png)
Maurten Gel 100
Maurten
![Maurten Gel 100](/storage/7CCE6BB76370F307D3DAB83349819BA607E2EE93E25909B682F0B7B76C4FF3D6/4eb452efc3c8436fbdfc86d57fa7e230/840-840-0-jpg.Jpeg/media/7f8d75148c484697b1507c835b217130/72741_Maurten_Maurten_Gel_100_1.jpeg)
Maurten Gel 100
<h2>Maurten Gel 100</h2> <p>Maurten GEL 100 er verdens første energigel! Det er en dristig uttalelse. Men den er sann. Fra et teknisk perspektiv er tradisjonelle <i>gels</i> vann og karbohydrater ganske enkelt blandet i en <i>sirup</i>, ofte med tilsatte smaker og konserveringsmidler.</p> <p>GEL 100 er helt annerledes. Det er en unik blanding av fruktose og glukose (forhold på 0,8: 1) som gjør opptak på opptil 100 gram karbohydrater i timen mulig. GEL 100 er bygget ved å utnytte naturlig hydrogel teknologi og er bygget med seks naturlige ingredienser. Det inneholder ikke fargestoffer eller konserveringsmidler og kommer i 40g porsjoner som inneholder 60% karbohydrater - et høyt vekt og energiforhold.</p> <p><strong>NÅR</strong> - Bruk gelen minutter før, under og / eller direkte etter aktivitet.</p> <p><strong>MENGDE ENERGI</strong> - Studier har vist at kroppene våre kan bruke opptil 90 gram karbohydrater i timen. Nyere vitenskap har vist at 0,8: 1 fruktose til glukoseforholdet gir enda større opptak - opptil 100 gram per time. GEL 100 er utviklet ved å bruke dette forholdet og pakker mye energi. En servering inneholder 25 gram karbohydrater. Bruk fire GEL 100 per time, og du er maksimalt forberedt.</p> <p><strong>HVORDAN VIRKER DET?</strong> - GEL 100 er bygget på hydrogelteknologi *. Hydrogelen muliggjør en jevn transport av karbohydrater gjennom magen til tarmen der vannet, saltet og karbohydrater absorberes.</p> <p>For næringsinnhold og ingredienser, sjekk fane 2 og 3.</p>
Spør oss
![Spør](/storage/C0BA948EA457CB28CA8A43D988939E6CBD93DD268D2A9B12026CD8A62EA57178/2f50f9ddfc9e4029bf74b6e50fcfac40/100-100-0-png.Png/media/195f6b27018946359f34c199f0ce3823/%C3%98rjan%20SK10.png)